Hippisch Festijn Grave

Vandaag springwedstrijd en dressuur wedstrijd gereden in Grave op het hele mooie Hippisch Festijn. Ondanks de beperkingen met Corona een heel mooi georganiseerd Evenement. In de voormiddag had ik het springen. Ik deed mee in de klasse B Categorie C en met dank aan Nieuws.horse hebbben we hier mooie beelden van. Deze heb ik hieronder toegevoegd in mijn blog. 

Met dank aan mijn trainster Ans van Erp vandaag die me weer super geholpen heeft met haar aanwijzingen. We hadden niet zo lang ingesprongen. Wel goed losgereden en daarna een paar sprongetjes. Voor Socky is het een lange dag omdat we na het springen ook nog een dressuurproef hadden. Het rondje springen gingen foutloos en mocht ik door naar de barrage. 

Ik was als een van de laatste door naar de barrage en daardoor was er maar weinig tijd maar dat was erg fijn. Ik moest wel even snel het parcours weer in me opnemen. Omdat ik nog niet veel springwedstrijden heb gereden was de barrage nieuw voor me. Ik was vastbesloten en ik ging voor de overwinning! In de B zijn de stijlpunten doorslaggevend bij een foutloos parcours en ik had me voorgenomen niet te snel te gaan maar netjes te blijven rijden. En wonder boven wonder won ik vandaag de wedstrijd met een foutloos parcours en 3x een 8 aan stijlpunten! WOW wat was ik blij en mocht ik voor de eerste keer een ereronde rijden! Supertrots op Socky! Hieronder vind je de barrage wederom gefilmd door Nieuws.horse. 

Hieronder ook de beelden van de ereronde. Mijn eerste in het springen en wat is Socky snel in de ereronde. Hij word er helemaal enthousiast van! Mijn dag kon al niet meer stuk!

Uitslag Hippisch Festein Dressuur --> klik hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.