Hippiade 2021

Na de plaatsing op de Brabantse Kampioenschappen voor de Hippiade 2021 in de klasse L2 met Bas reisden we op 20 augustus af naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Op deze prachtige locatie worden vandaag de Nederlandse Kampioenschappen gereden. Lisa heeft hier naartoe geleefd en zich heel erg goed proberen voor te bereiden. Lisa's klasse was de laatste die verreden werd vandaag en zo reden we rond het middag uur weg uit Oss. Eenmaal aangekomen hebben we alles netjes geïnstalleerd en hebben we Bas in zijn stal gezet die we ter beschikking hadden. Dit gaf hem nog even rust en kon hij nog lekker even ontspannen terwijl Lisa samen met Ans ging aanmelden en de locatie ging verkennen. 

 

Toen alle voorbereidingen getroffen waren en Bas opgezadeld zijn ze samen gaan losrijden. Hier geprobeerd hetzelfde ritueel als anders aan te nemen. Zeer gefocust waren ze bezig met alle aanwijzingen van Ans van Erp. Ans zette nog even de puntjes op de i zodat Lisa zeer scherp en geconcentreerd aan haar proef kon beginnen. 

 

 

Dan was het tijd om de ring in te rijden. Enige spanning was voelbaar, niet alleen bij Lisa. Ook de supporters die er konden zijn door de corona beperkingen waren gespannen aan het meeleven. Vanaf het binnenkomen was het een topproef met veel overtuiging en de beste die ze samen ooit hebben gereden. Alles viel samen en met deze mooie proef werd Lisa 5e in de Klasse L2 categorie AB. Wat super knap! 

Trots op deze combinatie die dit allemaal samen voor elkaar hebben gekregen. En wat een mooie afsluiting samen. Bas gaat na de Hippiade naar zijn nieuwe 5-sterren huis in Friesland. Bas we komen je regelmatig opzoeken hoor!

Lisa's eerste Hippiade waren hierdoor een succes! Iedereen die hierbij heeft geholpen ontzettend bedankt!

 

De uitslag van de Hippiade vinden jullie hier --> UITSLAG HIPPIADE 2021 KLASSE L2 CAT AB

 

Hieronder vind je de link naar mijn proef:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.