Dutch Masters - Indoor Brabant 2023

Gepubliceerd op 12 maart 2023 om 22:50

Wat hadden we uitgekeken naar de dag van Indoor Brabant. Na het Kampioenschap vorige week waren we gebrand om een mooie prestatie neer te zetten tussen de paarden. Als enige pony-team wilden we ons beste beentje voorzetten. Op zaterdag nog een extra training om alles nog een keer goed af te stemmen. 's-Morgens hadden we om 9.30uur afgesproken bij de Brabanthallen in Den Bosch. Even samen alvast de sfeer proeven en we zagen toen al dat er veel publiek was en de tribunes helemaal vol zaten. Wat gaat dit een mooie ervaring worden! 

Toen was het tijd om de pony's te gaan zadelen en ons voor te gaan bereiden op de proef. Eerst lekker losstappen en langzaamaan de pony's oppakken. De laatste 15 minuten in formatie rijden samen met Miranda en dan was het zover! Het was onze tijd om te starten. Wat een ervaring met binnenkomen in zo'n hal en de speaker die ons presenteerde aan het publiek. De muziek werd ingezet en daar gingen we. Wat een mooie kür hebben we samen kunnen rijden. Deze kür kunnen jullie hieronder bekijken.

Tijdens het afgroeten kwam er bij ons allemaal een ontlading los! Een diepe zucht en daar was het besef dat we allemaal iets moois hadden neergezet. Op dat moment was het nog even wachten op het resultaat. Maar met 78,81% kwamen we 0,19% tekort op de overwinning. Team Kanonne (jawel het team van Miranda) wist ons nipt te verslaan! Even baalden we maar toen kwam het besef van dit prachtige resultaat. En nog mooier, we mochten binnenrijden voor de ereronde! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.