Zeeland dressuurwedstrijd M2

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 20:28

Het was weer even geleden dat ik een individuele dressuurwedstrijd had gereden. De afgelopen periode hebben we veel met het viertal getraind en wedstrijden gereden. Aangezien het buitenseizoen officieel start op 1 april was het vandaag in Zeeland dan ook buiten. De afgelopen dagen was het slecht weer met veel regen. De wedstrijdring was verplaatst naar het gras omdat de zandrijbak erg nat was. 

Ik wilde vandaag wedstrijdritme opdoen omdat binnenkort de selecties beginnen. Daar wil ik mijn focus op leggen en vandaag was kijken hoe het verliep en kijken waar we nog extra op moeten gaan trainen. 

Het was lastig rijden omdat de hoeken vrij drassig waren maar desondanks ging het goed. Ondanks wat kleine dingetjes toch een heel fijne proef kunnen rijden. De travers kon wat beter, daar viel ze een beetje terug in tempo en het halstrekken ging niet zoals ik het graag wilde hebben. Hier gaan we extra op trainen en dan gaan we op naar de volgende wedstrijd. Deze is komende vrijdagavond in Waalwijk. Vandaag gewonnen met 210 punten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.