Opnieuw van Start na Blessure

Gepubliceerd op 15 juni 2023 om 22:46

Na een tijdje stilte zijn we terug van weggeweest. Op 21 april heb ik mijn enkel gebroken tijdens een buitenrit. Mijn pony Job is op mijn enkel gesprongen toen ik er naast stond. Echt een ongelukje maar wel met grote gevolgen. Het begon met een weekje spalk waarna op 28 april de operatie volgde waar twee pinnetjes geplaatst zijn om alles weer op zijn plek te zetten. Vervolgens 4 weken gips. Op woensdag voor Pinksteren mocht het gips eraf en op 30 mei, daags na Pinksteren, een volgende operatie om de pinnetjes er weer uit te halen. Omdat mijn groeischijf nog niet helemaal dicht is, wilden ze dit zo snel mogelijk doen. 

Op de Woensdag dat het gips eraf mocht hebben we besloten om het aankomende weekend toch de selectie in Gemonde te rijden. 5 deelnemers en een 5 kon maar staan. We wisten namelijk niet hoe het zou gaan als de pinnetjes eruit waren. Met twee keer rijden ging de proef in Gemonde niet eens slecht. Mijn conditie was ver te zoeken maar ik was weer blij om samen met Tijger onderweg te zijn! We scoorden een 4e plaats. 

1. Tess van den Hurk
2. Jolien Duijts
3. Romee Schoenmakers
4. Lisa Claessens
5. Olivia Thomas

De dinsdag na de wedstrijd terug naar het ziekenhuis voor de operatie. Om 7 uur moesten we ons melden en werd ik vrij snel naar de operatie gebracht om wederom onder volledige narcose geholpen te worden. De operatie is goed verlopen echter bleek dat de wond flink ontstoken was en daardoor hebben ze hem weer helemaal open gemaakt en de ontsteking weggehaald. Wat daarop volgde was dat ik weer volledige rust voorgeschoteld kreeg voor 14 dagen . Daarna moest ik terug op controle met foto's en wondcontrole. Omdat in deze twee weken de wond niet goed dicht wilde gaan, hoopten we op groen licht. Dat zou betekenen dat ik drie dagen voor de selectie wedstrijd in grave weer van start mocht gaan. Gelukkig kregen we groen licht!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.