Waalwijk dressuurwedstrijd M2

Gepubliceerd op 8 april 2023 om 13:11

Graag wilde ik een wedstrijd doen in het paasweekeinde en had ik de wedstrijd in Waalwijk gezien. Deze ingeschreven. Wat een leuke wedstrijd op een mooie accommodatie. Mooie rijbak en kantine, maar de wedstrijd werd buiten gereden. Gelukkig was het weer ons goed gezind voor de tijd van het jaar. Ik moest als tweede starten. De rijbak lag er goed bij ondanks de regen die er gevallen was. 

Omdat we nog niet zo lang een combinatie zijn , vinden we het nog lastig om de proef goed aan elkaar te rijden. Het eerste deel van de proef was eigenlijk gewoon goed. De travers ging niet helemaal lekker en had ik een 5 voor. Dit kan ze normaal erg goed en omdat het een dubbel teller is merk je dat ook meteen in je score. 

Vanaf de galop serie en het schakelen in tempo werd het rommelig, met het halstrekken en het achterwaarts opvolgend was het einde minder goed. Hiervoor gebruik ik ook deze wedstrijden om deze stukken te verbeteren. Met in. het achterhoofd houdend dat er nog veel verbeteringen te maken zijn en een score nu van 191,5 pnt weet ik zeker dat het goed gaat komen. Hiervoor nemen we lekker de tijd en dan gaan we richting de selectie wedstrijden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.