Zeeland - Selectie wedstrijd Chabalito en Job

Gepubliceerd op 29 oktober 2023 om 22:03

Na vorige week goed gestart te zijn met Chabalito B zijn we vandaag gestart met Chabalito en Job. Voor Job de eerste selectiewedstrijd weer na lange tijd. Als eerste moest ik met Chabalito starten in het M2. Met het losrijden merkte ik dat hij niet goed aan het been was en dit met de hulp van Petra proberen op te lossen. Bij het binnenrijden van de wedstrijdring was hij ook erg kijkerig. Gelukkig kreeg ik hem daar doorheen en was dat met de proef geen probleem. Helaas had ik een dure fout in de contragalop. Ik weet eigenlijk niet goed wat er gebeurde maar hij schrok en sprong uit de contra. Daardoor moest ik terug in draf en de contragalop aanspringen. Erg jammer omdat ik 3 punten te kort kwam voor de eerste plaats. Maar ik ben super trots op Chabalito omdat we zo fijn aan het werken zijn en nog steeds verbeteren. 

Met Job gestart in de L1 klasse. Job heeft pas in Boxmeer een van de laatste outdoor wedstrijden gestart en dit was zijn volgende wedstrijd. Job is nog jong en we hebben het afgelopen jaar eigenlijk alleen gebruikt om sterker te worden. Langzaam wordt hij sterker en gaan de oefeningen ook steeds beter. Vandaag begon het met losrijden niet helemaal vlekkeloos, maar kreeg ik hem daarna toch weer fijn aan het lopen. Hij blijft soms nog lastig aan het been maar daarin maakt hij de laatste tijd flinke stappen. De proef vandaag hebben we gereden voor wat Job kan. Dat dit beloond ging worden met een tweede plek had ik niet verwacht! 

Volgende week start ik met Job in Uden de selectiewedstrijd. Met Chabalito rijden we op zondag de selectie met ons viertal de " Hurricanes " in Boxtel.

 

Zeeland 29 Okt 2023
Excel – 16,9 KB 45 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.