KNHS Nederlandse Indoorkampioenschappen 2024

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 19:37

Zaterdag 2 maart werd de klasse DE-M2 verreden en hiervoor was Lisa geplaatst door haar derde plaats op de Brabantse Kampioenschappen die onlangs zijn verreden in Schijndel. De laatste twee weken geprobeerd om de goede vorm nog iets verder aan te scherpen en dat lukte de laatste les samen met Petra van Esch. Donderdag de les super goed afgesloten en zo konden ze samen met veel vertrouwen richting Ermelo. 

Zaterdagochtend naar stal om alles in orde te maken. Wassen hadden we vrijdagavond al gedaan, maar het knotten moest nog gebeuren. Rond 11.45 uur zijn we vertrokken richting Ermelo waar we Chabalito voor de proef nog even rustig op stal konden zetten. Na even te hebben rondgekeken en de proef van Noor van Haaren gekeken te hebben zijn we gaan opzadelen en kon het voor Lisa echt gaan beginnen! 

Tijdens het losrijden nog even er voor zorgen dat er tijdens de proef alles uitgehaald kon worden wat er in zit. Lisa was vastberaden om het beste eruit te halen. Tijdens het binnenrijden bleek er een stevige zonnestraal door het dak op de grond geprojecteerd te zijn. Hiervan was Chabalito even onder de indruk maar gelukkig kan de proef ontspannen starten. 

De proef was niet haar beste proef met Chabalito, maar nog altijd een perfecte proef. Even een momentje door het klikken van de fotograaf en een sprongetje in de verruiming van de galop. Maar samen kunnen ze terug kijken op een hele mooie proef. Het eindresultaat was een vijfde plaats en daar hadden we vooraf voor getekend. Uiteindelijk ga je voor het hoogst haalbare. En dit was voor deze dag een heel mooi restultaat. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.